TVEKA INTE ATT

_________________________

KONTAKTA OSS ►

frågor via mejl

Tveka inte att kontakta oss via mejl. Vi svarar på dina frågor så fort som möjligt. Svar sker oftast inom 48 timmar på arbetsdagar.
(Har du inte fått svar inom 48 timmar ber vi dig att mejla igen då vi haft lite problem med mejlen). 


De vanligaste frågorna hittar du svar på till höger under "FAQ/vanliga frågor". 

Ni kan också mejla oss på: beybeybeauty@hotmail.com


Lämna alltid ditt ordenummer vid kontakt, så kan vi lättare hjälpa dig. 

INFO

FAQ/Vanliga frågor ►

Här får ni svar på de vanligaste frågorna.

1. Hur lång är leveranstiden?
Vi skickar din order inom 5 arbetsdagar. 

2. Vad kostar frakten?
Det beror på vad du har beställt. Du kan se ditt fraktpris i kassan.

3. Kommer varan in i lager igen?
Ligger produkten kvar på hemsidan så betyder det att den förmodligen kommer komma in igen (eller att vi skall sälja ut den färgen som finns kvar). Är någon produkt borttagen från sidan så kommer den inte in igen tyvärr. 


4. Hur gör jag en retur/byte?
All info om returer och byte hittar du HÄR

 

köpvillkor ►

ALLMÄNT
Beybey beauty levererar enbart inom Sverige nu i starten. 
I priserna ingår moms med 25%.
Du måste vara över 18 år för att handla själv från Beybey beauty (oavsett vilket betalningsalternativ du väljer) Är du under 18 år så måste du ha förmyndares tillstånd. Beybey beauty har godkänd F-skatts.


LEVERANS 
Alla paket skickas via Posten. Leveranstiden är normalt mellan 2-5 arbetsdagar inom Sverige. Vid eventuella förseningar meddelas kunden via den mejladress som uppgivits i beställningen. Beybey beauty ansvarar inte för förseningar/skador/förkomna försändelser orsakat av posten. För paket som inte hämtas ut och måste skickas om debiteras en avgift på 59kr.  


BETALNINGSALTERNATIV 
Betalning görs via:
► Klarna


FRAKT / ORDER
Fraktkostnaden beräknas i kundkorgen och beror på hur tungt paketet är.
Paketet är spårbart.


ÅNGERRÄTT OCH RETUR
Vid köp av varor från Beybey beauty har du som konsument på det sätt som närmare anges i lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, i vissa fall rätt att frånträda ett köp (ångerrätt). Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till Beybey beuaty lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot den beställda varan (ångerfristen). 
Ångerrätten gäller enbart på oanvända varor.


Vill du använda dig av ångerrätten ska du som kund kontakta Beybey beuaty, företrädesvis via mejl. Öppnad makeup eller produkt kan ej lämas tillbaka av hygieniska skäl. 

Vid utövandet av ångerrätten ska varan återsändas till Beybey beuaty inom 14 dagar från att du mottagit varan. Du som kund betalar returkostnaden. Produkten sändes i retur till nedan adress:
Beybey beauty
Gunnerud 84
68696 Östra ämtervik
Det belopp som du betalat för varan inklusive ursprunglig fraktkostnad återbetalas senast inom 30 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande om utövande av ångerrätten, förutsatt att Beybey beuaty inom denna tid fått varan i retur, eller ett kvitto på att varan sänts tillbaka. Återbetalning kan komma att göras på annat sätt än på det sätt som betalningen gjordes. 

Du har rätt att undersöka varan i den utsträckning som krävs för att fastställa varans egenskaper eller funktion. Du kan dock bli skyldig att ersätta Beybey beauty för värdeminskning om varan har använts eller hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Sådant prisavdrag kan uppgå till varans totala pris.


REKLAMATION
Kund som vill göra gällande fel i varan ska inom skälig tid från det att felet upptäktes reklamera varan till Beybey beuaty. Reklamation får dock ej ske senare än 1 år efter det att varan mottagits. Det belopp som du betalat för varan inklusive ursprunglig fraktkostnad återbetalas senast inom 30 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande med dina kontouppgifter.


TVÄTTRÅD
Syntetborstar tvättas bäst med diskmedel för att lösa upp fett, smuts och smink. En borste tvättas med en ärtas storlek diskmedel i handflatan och gnuggas in i borsten, skölj. Upprepa tills skummet är vitt.
Läs mer här!

KUNDTJÄNST 
Du kan nå Beybey beuaty via mejl alla dagar, dygnet runt. Svarar inom 48 timmar.
Mejla här.

om oss

Beybeybeauty startades i maj 2016 av Helen Torsgården som driver en av Sveriges största skönhetsbloggar på veckorevyns webbplats, samt en av de största skönhetskanalerna på youtube i Sverige. 
Helen har varit make up artist i 7 år och arbetar även som frilansande make up artist. 
Smink och skönhet är hennes största intresse, och därför startades BEYBEY BEAUTY.

Här hittar du Helens
youtube kanal. 

moms nummer: 559106-1667