retur.

ÅNGERRÄTT OCH RETUR
Vid köp av varor från Beybey beauty har du som konsument på det sätt som närmare anges i lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, i vissa fall rätt att frånträda ett köp (ångerrätt). Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till Beybey beauty lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot den beställda varan (ångerfristen).
Efter 14 dagar får du inte pengarna tillbaka. 
Ångerrätten gäller enbart på oanvända varor av hygieniska skäl.
Öppnad makeup eller produkt kan ej lämas tillbaka av hygieniska skäl. 


Vid utövandet av ångerrätten ska varan återsändas till Beybey beuaty inom 14 dagar från att du mottagit varan. Du som kund betalar returkostnaden. Produkten sändes i retur till nedan adress:
Beybey beauty
Gunnerud 84
68696 Östra ämtervik

VIKTIGT!! Lämna en lapp i paketet med hela ditt namn OCH ordernummer så att vi vet vem det kommer ifrån. De skall också packas i alla förpackningar de kom i.
Skriv också vad du vill göra, tex retur eller byte. OM det är ett byte bör du kontakta oss via mejl innan (beybeybeauty@hotmail.com) för att se om den finns i lager med mera. Skriv då att du haft kontakt, och vad du vill byta till.

Du behöver alltså inte kontakta oss via mejl innan om det bara är en retur. 
Men är det något fel med din vara, fel produkt eller byte av färg så vill vi att ni kontaktar oss innan så att vi kan hjälpa er: KONTAKT

Det belopp som du betalat för varan inklusive ursprunglig fraktkostnad återbetalas senast inom 30 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande om utövande av ångerrätten, förutsatt att Beybey beuaty inom denna tid fått varan i retur, eller ett kvitto på att varan sänts tillbaka. Återbetalning kan komma att göras på annat sätt än på det sätt som betalningen gjordes. 
Du kommer själv få stå för frakten när du skickar tillbaka varan.

Du har rätt att undersöka varan i den utsträckning som krävs för att fastställa varans egenskaper. Du kan dock bli skyldig att ersätta Beybey beauty för värdeminskning om varan har använts eller hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Sådant prisavdrag kan uppgå till varans totala pris.


REKLAMATION
Kund som vill göra gällande fel i varan ska inom skälig tid från det att felet upptäktes reklamera varan till Beybey beuaty. Reklamation får dock ej ske senare än 1 år efter det att varan mottagits. Det belopp som du betalat för varan inklusive ursprunglig fraktkostnad återbetalas senast inom 30 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande med dina kontouppgifter. Reklamation gäller inte om du inte följt tvättråden då borstarna kan spricka om du inte placerar dem rät efter tvätt. Läs mer om tvättråden.