information ►

Alla våra borstar är gjorda av finaste och mjukaste syntet som är noga utvalt och testat av make up artist. Att använda syntet är ett mer hygieniskt alternativ som i regel håller längre. Är du pälsdjursallergiker är syntetborstar också ett bättre att använda. Dessa kan både användas till krämiga produkter, blöta produkter och puderprodukter vilket gör att det finns massor av användningsområden för varje borste. 

Syntet är också ett djurvänligt alternativ då det inte är gjort på äkta hår. Inga djur skadas vid tillverkningen av borstarna från Beybey beauty. Vi älskar djur, därför går också en summa av varje köp till organisationer som hjälper djur. 

 

Skötselråd ►

Syntetborstar håller i regel sig fräscha betydligt längre än borstar med äkta hår.
Men av hygieniska skäl bör du tvätta borstarna regelbundet. Använder du dem varje dag bör du tvätta dem ungefär en gång i veckan. Mellan tvättningarna kan du använda dig utav borstrengöring som sprayas på, och gnuggas rena mot ett papper.

Syntetborstar kan tvättas med diskmedel eller vanlig handtvål, det är det effektivaste när man vill få bort makeup, fett och smuts. Använd mindre än en ärtas storlek i handflatan och massera in rengöringen i borsten med cirklande rörelser utan att du trycker för hårt. 
Skölj borsten under rinnande vatten tills allt skum är borta. 
Upprepa ännu en gång tills skummet ur borsten är vitt och fritt från rester av smink. 
Kläm ur vattnet ur borsten och placera på en plan yta med en handduk under. Låt gärna borstens "håriga" del sticka ut från bordskanten så torkar dem som bäst. Låt dem torka väl innan de ställs i kopp/läggs i sinkväskan. Gärna i ett dygn. 

Låt inte dina borstar ligga fuktigt eller i vatten.
Eftersom skaftet är av riktigt trä så kan trät svälla och spricka i skaft och i färgen. 

Placera aldrig nytvättade eller blöta borstar stående i en tex en kopp. Vatten kan rinna ner i borstens trä som då sväller och kan spricka. Detta sker inte om du placerar dem på an plan yta med en handduk under, samt låter dem torka väl, gärna ett dygn. 

Om oss  ►

OM OSS ►
Beybeybeauty startades i maj 2016 av Helen Torsgården som driver en av Sveriges största skönhetsbloggar på Vecko Revyns webbplats, samt en av de största skönhetskanalerna på youtube i Sverige. 
Helen har varit make up artist i 6 år och arbetar även som frilansande make up artist. 
Smink och skönhet är hennes största intresse, och därför startades BEYBEY BEAUTY.

Här hittar du Helens blogg och youtube kanal

moms nummer: SE880907712901